Bilanc Depo Farmaceutike

 • Shqip
 • English
 • “Bilanc Depo Farmaceutike” është program kompjuterik që kryen manaxhimin e plote të një Depoje Farmaceutike, per ISKSH dhe ate financiar dhe kontabël. Disa nga funksionalitetet specifike per depot jane:

  1. Regjistron date skadence dhe seri per cdo artikull gjate shitjes dhe blerjes
  2. Eksporton shitjet dhe blerjet e artikujve te rimbursueshem ne programin e ISKSH.
  3. Shikon inventarin sipas datave te skadences
  4. Identifikon artikujt qe jane afer skadences.
  5. Printon fature shitje/blerje me data skadence dhe seri
  6. Ne shitje sugjerohet automatikisht data e skadences dhe seria duke u bazuar ne sasine e mbetur te mallit.
  7. Suportohet TVSH: 0, 10 dhe 20%

  Produkte me interes:

  Te Rejat e fundit per Bilanc Depo Farmaceutike :