Bilanc Bar/Restorant

 • Shqip
 • English
 • Bilanc Sh.p.k ofron programin Bilanc Bar/Restorant per menaxhimin e bar-restoranteve i cili monitoron aktivitetin e perditshem te biznesit tuaj. Ai realizon menaxhimin e porosive te klienteve si edhe printimin e fatures qe i jepet klientit.

  Kamarieri mund ta manaxhoje punen e tij ne nje smartphone apo tablet. Per me teper klikoni Bilanc Mobile Bar.

  Funksionalitetet kryesore te Bilanc Bar/Restorant :

  • Ndjekja e inventarit te artikujve.
  • Mbajtja hapur e tavolinave qe ne pergjithesi aplikohet ne restorante.
  • Vendosja e tavolinave ne ekran sipas deshires.
  • Printimi i fatures (me printer termik ose traktor)
  • Mbyllja e xhiros ditore te kamariereve
  • Statistika mbi shitjet sipas artikujve, marzhi, gjendja e magazines, gjendja e arkes     etj.

  Avantazhe menaxhuese të Bilanc Bar/Restorant:

  • Përdorim i të dhënave në seri kohore për marrjen e vendimeve mbi biznesin bazuar në informacion të sakte dhe jo në hamendësi.
  • Prezantim dinjitoz i biznesit tuaj nëpërmjet paisjesh dhe faturash tërheqëse, të bukura dhe sigurisht edhe funksionale.
  • Ruajte 100% e të dhënave në server. Të dhënat nuk humbasin në asnjë rast.
  • Ulje drastike e shpenzime për letër.
  • Ulje deri në eliminim të vjedhjeve nga personeli.
  • Programi është në gjuhën shqipe dhe është mjaft i thjeshtë për tu përdorur.
  • Trajnim 6 orë falas për personelin.
  • Opsione të larmishme për administrimin e automatizuar të Bar&Restorantit si dhe përdorim i kompjuterit edhe për muzikë e shërbime të tjera.
  • Teknologjia dhe paisjet e përdorura nga Bilanc shpk janë më të mirat në treg.
  • Azhornim falas i programit me versionet më të reja.
  • Mirëmbajtje e vazhdueshme e programit.

  Te Rejat e fundit per Bilanc Bar :