Cmimet e Bilanc

 • Shqip
 • English
 • Platforma WEB (Cloud)

  PAKETA BAZË 
  2 Perdorues
  2 Ndermarrje
  Hostim

  Bilanc Web Standard


  46,800 Lek/vit

  Bilanc Web Profesional

  70,800 Lek/vit

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Krahaso produktet

  Per perdorues apo ndermarrje shtese na kontaktoni. 

           Platforma Desktop

  Server

  Klient


  Bilanc Standard

  30,000 Lek/vit

  18,000 Lek/vit

  Bilanc Profesional

  42,000 Lek/vit

  18,000 Lek/vit

  Bilanc Online

  Kontakto

   Kontakto

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Krahaso produktet

  *Për të gjitha produktet e linjës Bilanc Standard aplikohet një tarifë implementimi fillestare prej 8,400 Lek.

  Na kontaktoni për të biseduar rreth programit qe ju nevojitet dhe per te marre ofertën perkatese në :

  Tel : +355 44 500 222

  Email : [email protected]

  Produktet me siper tarifohen si Sherbim Periodik-SaaS, ku ne cmimet e percaktuara ne tabele, perfshihen Asistenca Teknike, Azhornimet dhe Konsulenca gjate gjithe vitit.

  Shënime :

  • Çmimet nuk permbajnë TVSH.
  • Për Kontabilistet e Miratuar/ Ekspertët Kontabël ofrohen cmime preferenciale dhe mundësi partneriteti.