Bilanc Web

 • Shqip
 • English • Bilanc shpk ka kenaqesine t’ju njoftoje daljen ne treg te produktit te saj me inovativ, Bilanc Web.
  Me Bilanc Web mund te manaxhoni biznesin tuaj ne kohe reale, kudo qe te jeni. Mjafton nje lidhje e thjeshte interneti.

   

  Perdoruesit logohen ne program me ane te browser-it (shfletuesit te internetit) Chrome, Firefox, Safari etj
  Perdoret ne cdo pajisje (PC, tablet apo smartphone)
  ZERO instalim. Ju nuk duhet te shqetesoheni per detaje teknike
  Backup-i i te dhenave apo mirembajtja e infrastruktures teknike kryhen automatikisht

   

  Me Bilanc Web ju perfitoni efektivitet te larte ne manaxhim dhe vendimmarrje.