Shkarko Programin Bilanc

 • Shqip
 • English
 • Ploteso formularin qe te shkarkoni Programin Bilanc.

  Shenim: Versioni qe ju po perpiqeni te shkarkoni eshte version Desktop dhe jo Mobile.

  Ky eshte version i plote ku mund te provohen funksionalitetet e programit Bilanc.Nese keni probleme gjate instalimit ndiqni keto hapa:

  a) Shkarko Programin e “Asistences Nepermjet Internetit

  b) Pasi ta hapni programin na dergoni ne suport@bilanc.com numrin qe shfaqet ne fushen ID dhe kontaktet tuaja.