Bilanc Farmaci

 • Shqip
 • English
 • “Bilanc Farmaci” është program kompjuterik që kryen manaxhimin per ISKSH dhe ate financiar dhe kontabël të një farmacie.

  • Inventar i sakte sipas serisë/skadencës
  • Njofton për barnat pranë skadencës
  • Regjistro VETËM një artikull për disa data skadence
  • Menaxho TVSH 0-20 %
  • Pamje origjinale e recetave
  • Raportimi mbi shitjet sipas artikujve, doktorëve
  • Permban disa funksionalitete dhe lehtesira ne ambjent pune dhe administrimi qe nuk jane ne programin e ISKSH.
  • Lista e pacientëve azhornohet automatikisht kur ndryshohen nga ISKSH.
  • Në program janë të regjistruara të gjitha të dhënat e ISKSH-së si: Medikamentet me çmimet e tyre të shitjes, Depot Farmaceutike dhe Mjekët..
  • Lejon regjistrimin e mjekëve te rinj që nuk janë në listën e ISKSH-së.
  • plus 30 funksionalitete te tjera sipas punes se nje farmacie

  Te Rejat e fundit per Bilanc Farmaci :