Bilanc Online

 • Shqip
 • English
 •  

  Me Bilanc Online mund te menaxhoni ne kohe reale pikat / deget e biznesit tuaj ne distance. Mjafton nje lidhje e thjeshte interneti ne cdo pike / dege. Disa nga vecorite e tjera te ketij sistemi jane :

  • Ofrohet ne versionet Bilanc Standard dhe Bilanc Profesional
  • Mundeson regjistrimin/shikimin ne kohe reale (Online) te informacionit ne cdo pike.
  • Rrisni ndjeshem eficensen e punes tuaj. Te gjitha bizneset tuaja nen kontroll kudo qe te jeni.
  • Punon me lidhje te thjeshte interneti
   a.Server (Download 1Mb, Upload 1Mb dedikuar)
   b.Klienti (Download 1Mb , Upload 512 Kb shared)
  • Teknologjia me e avancuar ne Shqiperi dhe Kosove. Tashme ne perdorim nga dhjetra kompani shqiptare. Per here te pare edhe ne rajon.
  • Mund te aksesoni sistemin edhe jashte Shqiperise. Mjafton te keni lidhje te thjeshte interneti.
  • Version i njejte dhe i azhornuar ne te gjitha postet e punes.
  • Kosto te ulta per pajisjet hardware ne pikat klient. Nuk ka nevoje per parametra te larta.
  • Programi dhe te dhenat ne serverin tuaj te brendshem.
  • Kompjuterat ne pika nuk kane informacion financiar te regjistruar.
  • Shitesit/Punonjesit nuk eshte e nevojshme te jene financiere. Persona te kualifikuar nevojiten vetem ne qender.
  • Pagesa te vogla mujore. Shtoni dhe ulni numrin e perdoruesve cdo muaj. Paguani per aq sa e perdorni programin. Asistenca teknike dhe azhornimet e programit jane te perfshira ne cmim.

  Plotesoni formen qe te shkarkoni Bilanc Online

  Kerkoni nje prezantim FALAS te Programit Bilanc ne zyrat tuaja.

  Te Rejat e fundit per Bilanc Online :

  31 Mar, 2019 Ecuria e ndryshimeve