Trajnim & Asistence per programin Bilanc

 • Shqip
 • English
 • 1) Asistence
  Produktet tona tarifohen si sherbim periodik SaaS ku brenda nje pagese vjetore te rinovueshme,
  perfshihen Asistenca Teknike, Azhornimet dhe Konsulenca gjate gjithe vitit : 

  a. Nepermjet Internetit

  Nese keni nje lidhje te vazhdueshme interneti ju do te:

  • Ulni ndjeshem kostot e asistences
  • Shkurtoni kohen e marrjes se pergjigjes
  • Perfitoni me shpejt azhornimet e reja te programit

  b. Ne ambjentet e klientit

  2) Trajnim
  Bilanc SH.P.K ofron 6 ore trajnim falas per cdo bleres te Programit Bilanc.