Bilanc POS Distributed

 • Shqip
 • English
 • Bilanc POS Distributed eshte nje produkt optimal per menaxhimin qendror me ane te internetit te pikave te shperndara te shitjes (Supermarkete, Bar-Restorante, Aktivitet shitje me shume produkte). Ky produkt permban te gjitha funksionalitet e Bilanc Online por gjithashtu ka te integruar modulin e POS apo Bar-it, module te cilat ofrojne lehtësi dhe shpejtësi në krijimin e faturës së shitjes nëper pika.
  Manaxhimi ne qender mund te kontrolloje xhiron e përditshme, inventarin dhe likujdimin e kasierëve/shitësve per secilen pike, ne kohe reale. Pikat e shitjes sinkronizohen me qendrën.

  Puna në pikat e shitjes vazhdon edhe nëse pika:

  • Ka lidhje me qendren.
  • Ka pak lidhje me qendren.
  • Nuk ka lidhje me qendren

  Produkte me interes: