Versioni 003.157 i Bilanc Bar

13 Dhjetor, 2017
 • Shqip
 • English
 • – Ne modulin e Bar Restorant shtohet e drejta per kamarierin per te modifikuar cmimin e shitjes
  – Shtohet opsioni “Edito si te ri” per konfigurimin e perdoruesve
  – Kamarieri mund te mbylle tavolinen e nje kamarieri tjeter sipas te drejtave te paracaktuara
  – Mundesohet emertimi i tavolinave sipas deshires
  – Shtohet filtri “Kamarieri i porosise” te Menaxho Faturat
  – Ofrohet mundesia qe tek fatura e printuar, ora e fatures te jete ora e printimit te porosise dhe
  jo ora e hapjes se tavolines per cdo porosi
  – Shtohet Nr. i tavolines dhe emri i kamarierit te kuponi tatimor
  – Mundesohet te identifikohen Perberesit dhe Elementet Shtese ne Porosine e kamarierit per kuzhinen