Versioni 003.176 i Bilanc Bar

10 Korrik, 2018
 • Shqip
 • English
 • – Krijohet ambjent per shfaqjen e porosive ne guzhine
  – Shtohet “Pagesa mikse” ne modulin e Bar-Restorant
  – Shtohet opsioni i uljes se sasise se artikujve pasi eshte derguar porosia
  – Menuja e modulit te Bar-Restorant mund te behet resize sipas ekranit, kur ka shume grupe. Pra
  pershtatet me madhesine e ekranit
  – Krijohet lidhja midis faturave ne modulin Bar-it me ato te gjeneruara ne Programin Bilanc. Keto
  fatura nuk mund te modifikohen nga perdoruesi pasi jane gjeneruar
  – Shtohet butoni “Xhiro e kamarierit me artikuj” te Manaxho Faturat
  – Shtohen kolonat “Piket Dhurate” te Menaxhimi i faturave dhe “Info e kamarierit”
  – Shtohet opsioni i ri “Ndrysho Sasine Minimale”, eshte ne menu-ne “Modifiko te zgjedhurit” pasi klikon
  me te djathte te mouse-it
  – Kamarieri nuk ka mundesi te mbylli tavolinen nese nuk vendos numrin e personave ne tavoline (e
  drejte opsionale ne modulin e Bar-Restorant)