Versioni 003.101 i Bilanc Bar

05 Tetor, 2016
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet opsioni “Shto artikull” me kod ne modulin e Bar-Restorant
  – Shtohet opsioni i Pageses me Banke ne modulin e Bar-Restorant
  – Mundesohet percaktimi i nr te personave ne nje tavoline
  – Hotel Bar Restorant Cajupi Maksim Hoxha – Printim kuponi Tatimor kur dergon porosine dhe Jotatimor kur mbyll tavolinen
  – Shtohet opsioni Ndrysho klient te ambjenti Manaxho Faturat
  – Shtohet opsioni Likujdimi i kamariereve sipas datave