Versioni 003.108 i Bilanc Bar

10 Janar, 2017
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet moduli i Toppings-Perberesit/Artikujt Ekstra te artikujve te perbere, ne modulin e
  Bar-Restorant me opsione baze:
  Perberesit e nje artikulli te perbere mund te hiqen pasi artikulli te shtohet ne Porosi duke
  bere qe cmimi i artikullit te perbere nuk ndryshon
  Elemenet e hequra nga artikulli i perbere nuk shkarkohen nga Inventari
  Elementet e hequr shfaqen me shenje dalluese +/- ne menyre qe kushinieri t’i dalloje ne
  porosi
  Shtohen elemente ekstra me cmimin e vet duke ju shtuar vleres totale te artikullit te perbere
  Sugjerohen artikujt ekstra sipas llojit te artikullit, per shembull te te artikujt e perbere Embelsira
  mos te sugjerohen artikujt qe nuk perbejne asnje embelsire
  – Mundesohet shfaqja e recepturave te porosia e kamarierit
  – Shtohet ambjenti i Konfigurimit te Recepturave te Artikullit
  – Tek porosia qe i printohet banakut ofrohet mundesia te dalin dhe recepturat per artikujt e perbere
  – Tashme edhe te ambjentet “Manaxho Faturat” dhe “Likujdo Kasierin”, informacioni mund te renditet
  sipas kolonave
  – Shtohet Raporti i “Listes se Artikujve te Perbere” bashke me Recepturat
  – Tek Edito Cmimet e Shitjes per Artikujt e perbere shfaqet totali i cmimeve te perberesve.