Versioni 001.176

16 Prill, 2016
  • Shqip
  • English
    • Ofrohet mundesia e llogaritjes se Marzhit menjehere tek Fatura e Blerjes
    • Optimizohet exporti ne ISKSH duke eksportuar dhe rastet kur tek NR i Fatures eshte vendosur/shtuar karakter te natyres text
    • Shtohet opsioni per bllokimin e shitjeve per ato kliente qe kane kaluar afatin e maturimit
    • Ofrohet mundesia e bllokimit te editimit te informacionit ne koken e Fatures se shitje( perkatesisht informacioni per Magazinen Numrin e fatures, Daten, Numrin Serial) pasi eshte ruajtur dokumenti