Versioni 001.440 i Bilanc POS

04 Prill, 2018
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet opsioni i pageses me keste ne modulin e POS
  – Shtohet opsioni i pageses me piket e mbledhura ne modulin e POS
  – Me ane te modulit “Libraria Dixhitale”, shfaqen imazhet e artikullit edhe ne Modulin e POS
  – Mundesohet shitja e artikujve me Garanci ku mund te regjistrohet Numer Serial, te dhenat e Klientit
  dhe Shenime
  – Te ambjenti Shitjet sipas Artikujve shfaqet fusha Shenime e cila plotesohet gjate shitjes
  – Lejohet “Kthim Shitje” tek POS, ne rastin kur fatura ka vetem artikullin e kthyer
  – Ofrohet mundesia te shfaqet “Pershkrimi i gjate i artikullit”
  – Shtohet kolona “Shenime” tek shitja ne POS
  – Tashme edhe te ambjentet “Manaxho Faturat” dhe “Likujdo Kasierin”, informacioni mund te renditet
  sipas kolonave