Versioni 007.069

26 Qershor, 2014
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet moduli i Amortizimit (menaxhimit te aseteve)

  – Limiti i kases fiskale behet 150,000 ALL (sipas paketes se re fiskale)

  – Perdoruesi mund te dergoje sugjerim direkt nga menuja Ndihme e
  Programit Bilanc

  – Perdoruesi mund te kontrolloje per version me te ri direkt nga menuja Ndihme e
  Programit Bilanc

  – Shtohen klasifikatoret (1 dhe 2) te furnitorit

  – Shtohen fushat e meposhtme tek Punonjesi :
  ID personi
  Mbiemer
  Llog banke destinacion Emri
  Llog banke destinacion Nr Llog
  Llog. banke ku paguhet (e biznesit)

  – Shtohet fusha Vellimi tek Artikulli

  – Optimizim i ndjeshem ne ruajtjen/modifikimin e dokumenteve me mbi 1000 artikuj

  – Opsion per te shfaqur vetem ndermarrjet aktive tek konfigurimi i ndermarrjeve

  – Tek Edito Cmimet e Shitjes per Artikujt e perbere shfaqet totali i cmimeve te perberesve.

  Raportet
  – Raportet e Amortizimit (Kartela e Asetit, Permbledhese e Amortizimit etj)

  – Export i raporteve ne PDF me nje klikim (opsionale).