Versioni 011.031

18 Qershor, 2018
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet moduli “Pososise Automatike” ne modulin e Farmacise me funksionin baze “Furnizimin sipas nje
  skedulimi te paracaktuar”. Per kete gje konfigurohet Kapaciteti i artikujve per magazine dhe moduli
  gjeneron Porosi blerje automatike per aq artikuj sa eshte vendosur te kapaciteti
  – Shtohet edhe Fatura e blerjes si dokument qe mund te importohet me ane te modulit te Importit te
  dokumenteve
  – Menuja e modulit te Bar-Restorant mund te behet resize sipas ekranit, kur ka shume grupe. Pra
  pershtatet me madhesine e ekranit
  – Tashme Libraria dixhitale aktivizohet me license duke u vendosur edhe parametri i hapesires qe ze ne
  databaze

  Raportet

  – Shtohet raport i ri Mobile “Shitjet sipas dyqaneve”, per bizneset me disa pike shitje pa POS
  – Shtohet raport dinamik “Shitjet sipas Klientit me dy Periudha”