Versioni 011.024

27 Prill, 2018
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet opsioni i vendosjes se cmimeve sipas Njesive te sherbimit
  – Shtohet opsioni Edito si te ri per konfigurimin e perdoruesve ne modulet e Farmaci POS dhe
  Bar-Restorant
  – Mundesohet modifikimi i Porosise se shitjes nga agjenti ne Bilanc Mobile
  – Te te drejtat e perdoruesve shtohen tab-et per te drejtat e shikimit te Info mbi artikull dhe Vizitat
  e agjenteve ne Bilanc Mobile
  – Gjenerohet Nr. Serial automatik kur regjistrohet Fature shitje ne modulin e POS Farmaci
  – Ne kuponin e kases paraqitet ulja nese artikujt jane me zbritje apo me promocion, gjate shitjes
  ne POS Farmaci
  – Shtohet Fatura e shitjes ne kerkimin e dokumenteve per Bilanc Mobile
  – Ne panelin e kerkimit shtohet Afati i pageses per Furnitorin si dhe modifikimi ne grup i Afatit te
  pageses