Versioni 011.001 i Programit Bilanc

15 Janar, 2018
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet dokumenti Oferte Shitje ne Bilanc Mobile me opsione:
  – Mundesi shkarkimi ne PDF
  – Printim ne printer mobile (levizes)
  – Printim ne server
  – Kufizohet sasia e nje artikulli ne shitje ne modulet POS dhe Farmaci(paracaktohet nje sasi maksimale duke bllokuar shitjen
  me sasi me te madhe se ajo e paracaktuar)
  – Shtohet opsioni i llogaritjes se njesise se dyte ne Fature Shitje dhe Levizje Magazine kur artikulli eshte konfiguruar me dy njesi
  – Kur regjistrohet nje Porosi Shitje ne Bilanc Mobile per nje artikull mund te shfaqet edhe gjendja per te gjitha magazinat (jo vetem per magazinen e
  konfiguruar te agjentit)
  – Ne modulin e POS klientet perfitojne pike ne blerjet me Karte Klienti edhe kur kane zbritje ne kartelen e tyre
  – Per Depo Farmaceutike dhe Farmaci Shtohet opsioni Vendos Qender Kosto pasi klikon me te djathten ne dokumentet Shitje/Blerje

  Raporte
  – Te raportet e gjendjes se magazines shtohet filter per “Shfaqjen e artikujve inaktive ose jo”, kur kerkon me opsion shfaq “Sasite 0”