Versioni 010.060

20 Tetor, 2017
 • Shqip
 • English
  • Paracaktohen Artikujt dhe Klientet specifike te nje Agjenti shitje ne Bilanc Mobile
  • Shtohet opsioni “Shto ne grup Artikuj” dhe “Shto ne grup Kliente” per funksionin e ri te paracaktimit te artikujve dhe klienteve per agjentet e shitjes
  • Te Porosia Web klientet mund te shikojne kartelen e tyre
  • Krijohet lidhja midis faturave ne modulet e POS/Farmaci/Bar me ato te gjeneruara ne Programin Bilanc. Keto fatura nuk mund te modifikohen nga perdoruesi
   pasi jane gjeneruar
  • Pasurohet moduli i Garancise, tani artikujt me garanci mund te regjistrohen direkt ne Faturen e Shitjes (me pare regjistroheshin vetem ne POS)
  • Shtohet opsioni i printimit te Flete Garancise sapo ruhet Fatura e Shitjes

  Raporte
  Shtohen raportet per furnitorin:
  1.Situacioni i furnitoreve sipas muajve
  2.Faturat e papaguara / Maturimet
  3.Faturat e papaguara / Maturimet 2