Versioni 010.046

28 Gusht, 2017
 • Shqip
 • English
 • – Shtohet filtri “Kamarieri i porosise” te Menaxho Faturat
  – Ne modulin e Bar-it nje kamarier mund te mbylle tavolinen e nje kamarieri tjeter sipas te drejtave te paracaktuara
  – Imazhet ne ambjentet e programit tani mund te ngarkohen me Drag&Drop (duke u terhequr nga nje ambjent ne kompjuter)
  – Te dhenat e transportuesit ne faturat e printuara nga Bilanc Mobile plotesohen automatikisht sipas te dhenave te paracaktuara
  ne program
  – Moduli i kartave te klientit integrohet ne Program Bilanc duke u hequr nga moduli i POS-it
  – Ne Fature Shitje ne Bilanc Mobile shfaqet agjenti si dhe komisioni i tij
  – Ofrohet mundesia per te identifikuar perdoruesin dhe kohen e modifikimit te nje kapaciteti (Manaxhimi i Kapacitet ne modulin e POS)

  Raporte:
  – Shtohet raport per vleren qe i takon agjentit ne baze te komisionit te tij