Versioni 010.043

10 Gusht, 2017
 • Shqip
 • English
 • – Tek Inventari Fizik mundesohet plotesimi automatikisht i Qendres se Kostos.
  – Kur behet konvertimi i Porosi Shitje ne Fature Shitje automatikisht programi pyet nese do te faturohen vetem artikujt me gjendje.
  – Ndryshohet automatikisht statusi i porosise se shitjes ne te “Perfunduar” pasi kthehet e gjitha ne Fature Shitje.
  – Mundesohet konvertimi i Ofertes se Shitjes dhe Porosiese se Shitjes ne Porosi Blerje
  – Shtohet opsioni “Vendos Numrin Serial” kur modifikohet Fature Shitje e gjeneruar nga POS Farmaci
  – Mundesohet emertimi i tavolinave sipas deshires ne modulin e Bar-it
  – Shtohet opsioni “Modifiko ne Grup” perqindjen e zbritjes ne Promocion per artikujt e zgjedhur.
  – Shtohet te drejtat per te pare ose modifikuar Fletet e Garancise

  Raporte:
  – Tek raporti i ri “Diferencat Porosi Shitje-Fature Shitje te detajuara sipas artikujve” shtohet kolona e pershkrimit.
  – Shtohet raporti “Marzhi sipas Njesive” mbi realizimin ditor
  – Ne “Porosi Shitje” si dhe tek filtrat e raporteve shtohet statusi “E konfirmuar”