Versioni 009.040

29 Korrik, 2016
 • Shqip
 • English
 • – Ofrohet modifikimi ne grup i takses doganore te artikullit
  – Te moduli i Promocionit shtohet funksioni: Promocioni sipas klienteve
  – Tek paneli i kerkimit te artikujve, ofrohet mundesia e modifikimit ne grup te njesise se artikujve
  – Mundesohet shtimi i artikujve ne promocion me ane te kerkimit me filtra
  – Te Levizje Magazine shfaqet gjendja e artikullit me Njesine 2
  – Ofrohet mundesia te shfaqet automatikisht Kodi 2 te “Kontrollo Inventarin”
  – Shtohet kolona Kodi 2 te “Edito cmimet e shitjes”

  Raporte:
  – Shtohet raporti i ri : “Gjendja e Llogarive 2D”
  – Tek raporti “Kartele e Asetit” shfaqet dhe Fatura e Shitjes per Asetin