Versioni 008.085

04 Janar, 2016
 • Shqip
 • English
 • – Gjate kerkimit te artikujve ne Oferten / Faturen e Shitjes shfaqen cmimet e Pakices dhe Shumices
  – Shtohet kerkimi i avancuar (me shume te dhena si cmimi, gjendje, porosi ne pritje etj) i artikullit ne Oferten e Shitjes
  – Shtohet kerkimi i avancuar (me shume te dhena si cmimi, gjendje, porosi ne pritje etj) i artikullit ne Porosine e Shitjes
  – Realizohet printimi i Nengrupeve te artikullit ne “Kase Fiskale”

  Raportet

  – Shtohet filtri Pershkrim tek raporti “Shitjet sipas artikujve”
  – Tek raporti “Gjendja e llogarive” shtohet opsioni qe te mos merret parasysh mbyllja e vitit fiskal
  – Te raportet Librat e Blerje / Shitjes shtohet filtri Numer Serial per Faturat e Blerjes / Shitjes