Versioni 008.077

10 Nëntor, 2015
 • Shqip
 • English
 • – Promocioni me Sasi integrohet edhe te Fatura e Shitjes, jo vetem ne modulin e POS-it
  – Shtohen informacionet “Blloko shitjet mbi afatin e maturimit” dhe “Afat Pagese” gjate kerkimit te klienteve ne panelin e kerkimit ne te majte
  – Te paneli i kerkimit te Artikujve shtohet opsioni “Artikujt e perjashtuar nga zbritja”
  – Ofrohet mundesia e regjistrimit te dokumenteve pas dites se sotme pasi eshte aktivizuar numri konkret i diteve per tu lejuar regjistrimi
  – Shtohet fusha IBAN tek te dhenat e Bankes
  – Shtohet statusi Porosi e re te statuset e Porosise se Blerjes
  – Shtohet informacioni “Limitit te detyrimit” dhe “Afatit te pagese” kur kerkojme klientet ne panelin e kerkimit
  – Shtohet mundesia e Importit dhe Exportit ne Excel per Promocionet e Krijuara
  – Shtohet Oferta e Shitjes edhe ne Anglisht

  Raportet

  -Shtohet raport i ri Kartela e klientit 2 i cili permban me shume informacion mbi klientin
  -Shtohet filtri Kodi 2 tek raporti “Shitjet sipas Artikujve”