Shenjimi i dokumenteve

 • Shqip
 • English
 • Per nje perdorim me performance te larte perdorimi, Bilanc shpk se ka zhvilluar modulin e Shenjimit te dokumenteve
  (Tag-et e dokumenteve). Me ane te ketij moduli manaxhimi i dokumenteve nuk ka qene asnjehere me i thjeshte.

  Opsionet e ofruara ne kete modul mundesojne efektivitet dhe rendiment te larte te kohes se perdoruesit, duke bere qe te
  fitohet kohe ne raste raportimi fiskal, raportim i brendshem apo per pale te treta. Opsionet e ofruara ne kete rast jane:

  • Krijimin e Shenjimeve / Tag-eve te ndryshme te cilat mund te vendosen neper dokumente
  • Gjate regjistrimit te nje dokumenti perdoruesi mund te zgjedhe nje Tag te caktuar per te shenjuar dokumentin
   qe po regjistron
  • Ne raporte apo ne “Panelin e Kerkimit te Dokumenteve” mund te kerkohet nepermjet Shenjimeve / Tag-eve te
   percaktuar gjate regjistrimit te dokumenteve

  Kerkoni nje mundesi per te administruar me nje klikim historikun e dokumenteve? Moduli i Shenjimit te dokumenteve
  eshte zgjidhja e duhur.