Raportet Dinamike ne Programin Bilanc

 • Shqip
 • English
 • Jeni gjendur ne veshtiresi per te pasur nje raport  specifik? E keni kerkuar dhe keni pritur?

  Zgjidhja e duhur per ju eshte moduli Raporte Dinamike. Me ane te tij ju mund te krijoni nga e para raportin
  qe kerkoni, sipas deshires tuaj! Shpejt dhe mjaft thjesht.

  Per me teper ndiqni video-prezantimin.

  Per me shume informacion kontaktoni Departamentin e Asistences Teknike:

  Email: [email protected]
  Cel:069 40 54 343
  Tel: 04 22 46 561