Panairi i Karrieres 2018 i organizuar nga Fakulteti i Ekonomise, UT!

26 Prill, 2018
  • Shqip
  • English
  • Bilanc Sh.p.k ne kerkim te profesionisteve te rinj, ishte i pranishem tek Panairi i Karrieres zhvilluar ne mjediset e Fakultetit Ekonomik Tirane, me date 19.04.2018.

    Mundesite qe ofruam per studentet ne kete panair ishin: Intership, Praktike pune dhe Trajnim prane kompanise.

    Ne prezantimin e mbajtur ne nje nga auditoret, Bilanc Shpk i orientoi studentet per nje perqasje me efektive ndaj tregut te punes. Ne fjalen tone i inkurajuam studentet te zgjerojne njohurite dhe eksperiencat e tyre duke shfrytezuar mundesite qe sistemet  tona ofrojne per ata.

    Kjo dite sherbeu si nje ure komunikimi mes studenteve dhe kompanive, per t’i ndihmuar ata ne hapat e pare drejt fillimit te nje karriere te suksesshme.