Bilanc Sh.p.k në Panarin Ndërkombëtar të Tiranës, 22-26 Nëntor

21 Nëntor, 2014
  • Shqip
  • English
  • Me shumë kënaqësi ju njoftojmë se Bilanc Sh.p.k do të jetë e pranishme në Panairin Ndërkombetar të Tiranës në datat 22-26 Nëntor,  në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

    Ju ftojmë të na vizitoni për t’u prezantuar  me përditësimet e fundit të Programit Bilanc dhe përfitoni 20% zbritje për çdo produkt SaaS.

    Me respekt,

    Bilanc Sh.p.k