Pozicioni: Specialist(e) Marketingu (Junior)

26 Shtator, 2023
 • Shqip
 • English
 • Kontrata: Part time / full time

  Kriteret dhe aftësitë:

  • Te kete perfunduar ose te jete duke ndjekur studimet Master në Administrim Biznes / Marketing (ose te ngjashme)
  • Aftesi të mira komunikuese
  • Aftesi të mira per te punuar ne grup
  • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office

   

  Përgjegjësitë kryesore:

  • Kontaktim i klientëve potencialë dhe atyre ekzistues
  • Asistencë gjatë fushatave të marketingut që zhvillon shoqëria
  • Asistencë në organizmin e panaireve apo eventeve të ndryshme
  • Zbatim të fushatave të konceptuara më parë nga Departamenti përkatës

   

  Aplikimi:

  Kandidatët duhet të dërgojnë email tek [email protected]  me subjekt ” Specialist(e) Marketingu (Junior)
  dhe bashkëngjitur CV-ne dhe Listen e Notave.

  Aplikimet duhet të paraqiten jo më vonë se 15 Tetor 2023