Bilanc Mobile Bar

05 Shkurt, 2017
 • Shqip
 • English
 • Bilanc Mobile Bar ofron manaxhimin e punes se kamarierit direkt nga smartphone-i i tij. Me ane te telefonit te tij smart, kamarieri merr porosite e klienteve, printon faturen per banakun/kuzhinen, njekohesisht printon kuponin fiskal per cdo porosi te rradhes.

  Avantazhet qe ofron ky produkt:

  Manaxhim me i shpejte i porosive te klientit
  Kontroll i shpejte dhe cilesor i bar-restoranteve me hapsira te medha si lulishte, veranda, pishina
  etj. Minizim maksimal i kohes per disa tavolina njeheresh
  Nderfaqje me e thjeshte pune per kamarierin
  Kufizim total i manipulimit te informacionit, kamarieri shikon vetem nderfaqjen e tij
  Ulje drastike shpenzimesh monetare, biznesi nuk investon me per blerjen e kompjuterit, printerit dhe mirembajtjes ne kohe te ketyre pajisjeve.
  Kufizim total i kostove operacionale te humbjes se rrjetit LAN te kompjuterave, telefoni komunikon drejteperdrejte me serverin me ane te wireless-it te biznesit apo 3G/4G te vete telefonit

  Ndiqni nje video prezantim rreth punes me Bilanc Mobile Bar:

  Kontaktoni tani per nje prezantim te ketij produkti:
  Tel: 044 500 222, ext.1
  Email: [email protected]

  Ose provojeni nga smartphone-i juaj duke klikuar ne linkun me poshte :

  bilanc.com/mobilebar

  Perdoruesi : admin
  Fjalekalimi : admin