Shkarko Programin Bilanc

 • Shqip
 • English
 • Shkarko Programin Bilanc

  Ky eshte version i plote ku mund te provohen funksionalitetet e programit Bilanc.

  Nese keni probleme gjate instalimit ndiqni keto hapa:

  a) Shkarko Programin e “Asistences Nepermjet Internetit

  b) Pasi ta hapni programin na dergoni ne [email protected] numrin qe shfaqet ne fushen ID dhe kontaktet tuaja.