Shkarko Bilanc Online

 • Shqip
 • English

 • Shkarko Bilanc Online

  Ky eshte version i plote ku mund te provohen funksionalitetet e Bilanc Online.

  Nese keni probleme gjate instalimit ndiqni keto hapa:

  a) Shkarko Programin e “Asistences Nepermjet Internetit

  b) Pasi ta hapni programin na dergoni ne [email protected] numrin qe shfaqet ne fushen ID dhe kontaktet tuaja.