Cmimet e BilancDesktop

 • Shqip
 • English
  • Produktet

  • Bilanc Standard*
  • Bilanc Profesional
  • Bilanc Online
  • Server
  • 210 €/vit
  • 300 €/vit
  • Kontaktoni
  • Klient
  • 120 €/vit
  • 120 €/vit
  • Kontaktoni

  Krahaso produktet

  *Për të gjitha produktet e linjës Bilanc Standard aplikohet një tarifë implementimi fillestare prej 70 Euro.

  Na kontaktoni për të biseduar rreth programit qe ju nevojitet dhe per te marre ofertën perkatese në :

  Tel : +355 44 500 222

  Email : [email protected]

  Produktet me siper tarifohen si Sherbim Periodik-SaaS, ku ne cmimet e percaktuara ne tabele, perfshihen Asistenca Teknike, Azhornimet dhe Konsulenca gjate gjithe vitit.

  Shënime :

  • Çmimet nuk permbajnë TVSH.
  • Për Kontabilistet e Miratuar/ Ekspertët Kontabël ofrohen cmime preferenciale dhe mundësi partneriteti.