Oferta Bilanc Web

 • Shqip
 • English
 • Tashme Bilanc Web vjen me nje oferte preferenciale. Konfigurimi fillestar me 2 perdorues dhe 2 ndermarrje ofrohet 290 Euro/Vit per versionin Standard dhe 490 Euro/Vit per versionin Profesional.
  Me Bilanc Web mund te manaxhoni biznesin tuaj ne kohe reale, kudo qe te jeni. Mjafton nje lidhje e thjeshte interneti.
   

  Perdoruesit logohen ne program me ane te browser-it (shfletuesit te internetit) Chrome, Firefox, Safari etj
  Perdoret ne cdo pajisje (PC, tablet apo smartphone)
  ZERO instalim. Ju nuk duhet te shqetesoheni per detaje teknike
  Backup-i i te dhenave apo mirembajtja e infrastruktures teknike kryhen automatikisht

   

  Per me teper informacion rreth ofertes na kontaktoni ne:

  Tel: 044 500 222, Ext.1
  Email: marketing@bilanc.com