Versioni i fundit

Regjistrohuni ne "Newsletter"

Na ndiqni në:

Facebook

Na ndiqni ne LinkedIn

Librat e shitjeve/blerjeve (pergatitja per deklarimin online tek tatimet)

Edhe kete here Programi Bilanc zbaton i pari ndryshimet qe kerkon ligji.
Te gjithe klientet e Programit Bilanc punojne me formatet e reja te librit te shitje/blerjeve.
Punoni me programi me cilesor te kontabilitetit! Per shkak te cilesise se punes dhe ndryshimeve ne kohe ne po i zevendesojme programet e tjera ne shume kompani

Libri i blerjeve

blerje

Shkarko
Libri i shitjeve

shitje

Shkarko


 

Udhezim per perdoruesit e Programit Bilanc

Klikoni tek Raportet :

  • zgjidhni librin e blerjes ose shitjes
  • zgjidhni muajin qe deshironi te eksportoni
  • klikon tek butoni i Exelit per ta eksportuar

Dosja e Excel-it qe sapo eksportuat eshte gati per deklarimin online tek tatimet (dmth nuk eshte nevoja te beni perpunime / rregullime shtese) .

Kërkoj një prezantim falas të programit Bilanc në zyrën time :

Emër
Tel/Cel
Email
Qyteti
Kompania